EFN T-skjorte

Jeg minner om at det er mulig å kjøpe EFN T-skjorte, nå også med EFNs nettadresse på. Du har altså sjansen til å både skaffe deg en kul T-skjorte og støtte en god sak på en gang!

T-skjortene er sorte med orange tekst, logo + elektronisk forpost norge, i liten versjon på høyre bryst foran, og i større versjon over ryggen/skuldrene bak + URL.

T-skjortene er sorte med orange tekst, logo + elektronisk forpost norge, i liten versjon på høyre bryst foran, og i større versjon over ryggen/skuldrene bak + URL.

 Du finner bilder av T-skjorten her -- NB -- dette er bilder av den gamle utgaven. Den nye har altså i tillegg URL'en under det andre som står på ryggen.:

EFNs T-skjorte tilsendt koster 100 kroner + porto NOK 30.

Følgende størrelser er for tiden tilgjengelig: M, L, XL. (S og XXL er utsolgt).

For å bestille og få tilsendt EFNs T-skjorte, gjør følgende:

  1. Send en epost til thomas@efn no med ditt navn, fysiske adresse, og ønsket størrelse (og evt. ønsket antall og størrelse for hver av T-skjortene du bestiller).

  2. Sett inn NOK 130 (per T-skjorte) på EFNs konto nr. 05391641457.

NB: Du MÅ sende epost når du bestiller! Om du ikke gjør det risikerer du at vi ikke vet hvem du er, eller at innbetalingen blir oppfattet som en donasjon eller kontingent e.l.

NB2: Dersom du ikke henter T-skjorten på Postkontoret, slik at den blir sendt tilbake til EFN, så vil denne returen koste EFN over 100 kroner. I den situasjonen får du derfor hverken T-skjorten tilsendt på nytt eller penger tilbake.

Om du vil spare porto og bryderi med Posten kan du avtale med undertegnede å hente eller få overlevert T-skjorten ved en passende anledning (i Oslo). Da betaler du bare prisen for skjorten, NOK 100.